pergerakkan baby

Assalam sy preggy 13w...tp sy dah blh rasa pergerakkan baby..bl dia gerak rasa terkejut dibuatnyer..normal ker?? Awl lagi blh rasa..kerap pulak tu...

43 Các câu trả lời

sy ank pertama, 13w doktor check pun belum dapat rasa.. teraju plk nk tahu pergerakan dia.. hehehehe

Saya 10 week dh rasa baby gerak...sekarang dh masuk 24 week sangat aktif....

Anak kedua da 7 tahun.. Skrg 13 weeks anak ke3.. Da lupa da mcm mana rasa gerakan bby..😅

Sy 2 3 hari lps dpt rse mcm jentik2 kt perut. Tp tu sekali jela. Bru hari ni msuk 12w.

normal sis kalau da byk ank ni hihi . kalau baru first baby je yg akn lambat

Mcmana nk tahubyea baby tu bergerak..1st time pregnant tak penah merasa lagi

ye memang ada sis yg dpt rasa awal..rasa mcm da jentik2 kat perut 😂😂

Mcm mne nk thu pergerakkan baby ye? Perut jdi mengeras ke mcm mne?

Alhmdulillah..normal..sy yg ank ke3 dh 10 weeks pun lum grak lg..

normal jgak sis..sia preggy 16weeks dah rsa baby gerak2 😁