anak tumpah air

assalam, sy nk bertanya normal ke anak suka suka tumpahkn air dlm cawan. sy jrg bg dia air manis, bg pon kadang2 tp issue nye bila sy bg air manis mmg WAJID tertumpah. 10cawan sy bg 10cawan dia tumpah kn, stress sy. sy surirumah dan kdg2 teringin minom air manis bg dia sikit lepas tu mesti dia tumpah kn. kje mengelap lantai je.. anak sy tahun ni dah 4tahun.. TQ

2 Các câu trả lời

Bg dia dlm btol straw tu..dia xnk?atau bg dia dlm cwn yg ada tangkai...mudah dia nk pgg...lps tu jgn isi penuh...isi sikit2...peratusan utk tumpah tu xbyk

5y trước

okay tq sis, nnti sy cuba cara yg sis cadangkan