ada yg penah jd ke

Assalam smua.. Pnah x jd situasi sperti sy pd mana2 ibu di sni...ms sy preggy 11w disahkan kembar..happy x trkata tp Allah pinjamkan dia smntara bg sy hingga usia kandungan sy 14w di mna salah satu kembar telah tiada heartbeat.. Punca x dpt dikenalpasti tp doc syak mgkin sbb kembar2 sy berkongsi uri (1 uri) dan slh satu x ckup nutrien dan skrg sy sdg mengandung membawa satu janin hdup dan satu lg tidak ???? Allah sja yg tau perasaan sy.. Doc ckp doakan yg satu lg pn survive dan minta sy alert pd sebarang kelainan diri sy.. Setakat ini baby Alhamdulillah sht tp sy trtanya2 adakah kes seperti sy trjadi pd mn2 ibu lain? Setiap hari sy x putus berdoa smoga baby sy sht sempurna dan dpt dilahirkan bila ckup ms

2 Các câu trả lời

its happen to me as well..masa usia 8 minggu doc scanned tiada heartbeats untuk kantung ke2...masa diberitahu saya jadi blur...walaupon misi yang assist masa tu bgtau sabar kak sabar...saya x tahu nak bg reaksi apa...balik rumah baru keluar air mata..mohon doa utk Allah kuatkan semangat n jaga kandungan yang ada ni sebaik mungkin..keep strong ya mommy..😉

5y trước

Faham apa yg sis rs tu.. Sy smp xleh jln ms kluar dr bilik doc..trlalu trkjut mgkin tp skrg sy semakin redha dan brdoa smoga anak yg satu lg ni sht dan tiada msalah.. Sbr sis.. Sis tidak keseorgan

Pernah terdengar kes tersebut terjadi. Bukan rezeki utk dua cuma 1 je utk sis kali ni. Stay alert sbb skiranya trdpt klainan dr akn opt utk apa2 jalan bg selamatkan baby. Semoga semua jalan lancar utk sis

5y trước

Tq sis atas nsihat😊