Sonobee gender scan

Assalam smua nak tanya kalau book gender scan kat sonobee ni mmg dia tengo gender je kan? Dia takkan tengo overall baby kan? So kalau nak combine dngan 2d growth scan blh ke? Skali dngan gender scan? Mcm mna nak book eh sbab kat web dia kan blh tekan 1 scan je..

13 Các câu trả lời

ambil growth scan 2d rm 28 (dia gtau jg gender) ..but detail scan pn dpt tau gender....

Ambil je 2d growth je sis sbb 2d tu pun dia tunjuk jugak jantina baby

Mana ye nak Booking online tu