luahan rasa

Assalam smua ibu... Saya takde soalan cuma luahan. Baby saya berusia 3 bulan dan lagi 6 hari nak masuk 4 bulan.. Tetibe baby jadi cepat menangis, nak didukung, susahnya nak tidurkan baby pada waktu malam, kadang kadang bagi susu dia menolak.. Trus menangis.. Adakah ni cara nak berubah bulan? Ada ke org yg macam saya? Anak sulung tak gitu... Huhuhuhu... Cam mana nak tidurkan baby dgn mudah tanpa buai...

1 Trả lời

Normal tu..bby tiap2 bulan lain ragamnya..plak tu ada sulong mana2 ibu yg takde experiance mmg akan rasa stress skit..akak skrg 32w ank yg ke4..3 ank tu semua lain2 ragamnya..mmg kena hadap lah😆..lelama skit nti awak dapat sesuaikan diri dan akan paham dgn kerenah dia

4y trước

Stress je kak.. Tau tau nak luah kat sape... Huhuhu... Tetibe je berubah ubah... Tq akak...