Lenguh pergelangan tangan dan jari2...

Assalam... Skrg sy tgh pregnant 5bulan... Sy nk tanya normal ke kalo lebguh2 sakit di pergelangan tgn n jari2..kdg2 kbas...sy jadi ni di sebelah kanan je.. Dah 2 3 hari ni.... Risau jugak..tarikh checkup 29hb ni... Tolobg bantu sy...m😥

1 Trả lời

Waalaikumussalam, maaf saya tak pasti ttg ni sebab saya tak alaminya masa pregnant. Mungkin Ibu2 lain boleh share experience. Semoga dipermudahkan urusan dan cepat sembuh daripada rasa lenguh ye. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms