Kick counter

Assalam semua.. Sy dah nak masuk mggu 28, nak catat kick baby.. Tp sy perasan skrg baby sy aktif waktu malam.. Ikut KK kene record dr pkul 9 am smpai 7 pm.. Waktu2 tu baby gerak2 slow je.. Lps maghrib baru rasa dia tendang kuat, gerak2 Mcm mna ya? Confuse nak kira je ke gerakan yg x berapa kuat tu.. Sape ada pengalaman mcm sy? Bole share tak? Tqqq #firstbaby

1 Trả lời

7pm? Bukan 9am-9pm ke? Klu waktu siang, kita bekerja..so bby pn ikut penat. So tiap sejam at least, allocate 10-15mnit utk rehat & kejut bby.

2y trước

betul sis, 9am-7pm.. nurse tempat saya pun bagitau yg sama, dia kata takde dah 9am-9pm tu yg lama.