Threaten Miscarriage

Assalam semua nak tanya siapa ada pengalaman threaten miscarriage. saya bleeding dh 5 hari, kejap byk kejap sikit. kdg2 kosong. ikut scan bru 9w++ kantung elok cantik, janin ada cuma tak nmpk heartbeat. boleh kongsikan jika ada pengalaman. #ingintahu #pregnancy

2 Các câu trả lời

Assalamualaikum, saya baru diberikan sbgai threated miscarriage... klau scan bahagian bawah tempat alat sulit baru 6 minggu 3 hari ( tetapi nampak kantung shaja), scan perut dah 13 minggu... dah dimasukkan ke hospital lebih kepada pemantauan dan alhamdullilah boleh discharge sehari selepas itu, ianya ada darah keluar tapi tak banyak, brownish shaja keluar .... saya dah redha apa shaja kemungkinan berlaku. dan berserah kepada Allah taala.

Sy threaten miscarriage juga. pd 13 weeks ada gumpalan darah keluar tp baby still nmpk active bila scan. Tp Allah lbh sayang dia. Pd 15 weeks baby sy gugur dan sy kena buat d&c. Prepare urself for worst thing to happen jela sis. Sbb keguguran lg sakit dari melahirkan. Semoga baby awk baik² saje. Bnykkan berehat dan berdoa.