mengidam mkn kismis.

Assalam... Semua mommy... Elok x ibu pregnant mkn kismis....

24 Các câu trả lời

Sgt bagus sis tp lau bole elakkn ambi kuantiti yg byk,nurse sarakan mkn 3 ketul sja sehari sebab kismis manis juga,sy tlebih mkn dlm sehari,naik gula dalam badan,nurse tegur cara ambi kuantiti kismis dlm 3 ketul sja sehari😊

Paling elok sis... Mkn kacang almond paling bgs jg for brain... Supya ank pintar

Bagusnya ngidam mkn kismis. Sy dulu ngidam nak makan maggi pedas giler 😂

Bagus sangat sbb kismis ni bagi tenaga utk ibu 🥰

Wslm.. kismis sgt2 baik utk ibu mengandung!😄

Elok sgt ambil.. Tapi jgn byk2 ye... Manis tu

Elok sgt! Lagipon kismis boleh naikkan hb tau

Sangat2 bagus..sy suka makn kismis n kurma..

Bagus sgt sis...recomand utk ibu mengandung

Elok sgt2.. kismis kurma. Hb pn oke