6weeks 5days

Assalam semua , Alhamdulillah dah masuk bulan ke 4 kahwin , doctor sah kan hamil , and hari tu dah scan nampak kantung baby dah , doakan saya and baby selamat and sihat sampai hari due ye . Amin cuma saya ada soalan , normal ke awal2 ni sakit pinggang dan badan rasa lesu waktu malam je , tapi siang okay boleh masak , boleh berjalan semua , and tak ada lansung muntah2 , loya ke apa alhamdulillah . tapi normal ke sakit pinggang tu ? and lesu badan waktu malam sahaja ? Tq semua ❤️

1 Trả lời

Normal sis. Sy pun sama bila nak malam je, lain macam sakit dari pinggang sampai bawah punggung. Tapi siang asyik rasa nak tido je laa 😅

5y trước

Nak masuk 12week dah 😊