GBS positive

Assalam semua. Ada tak katsini ada pengalaman bersalin gbs positive? Keadaan anak mcmana okay ke bila dah besar?

6 Các câu trả lời

keputihan teruk sangat... sampai kene masuk ubat melalui faraj.. its happend masa hujung2 trims.

4y trước

yeke. mcm sy tak teruk sangat. jadi waktu tengah trimester. sy keluar darah tp sikit. gi hosp Dr swab n buat lab test. tu yg tau sy ada gbs. sblum bersalin mmg ada on antibiotik. alhamdulillah anak sy dh 4 bulan. stakat ni sihat la