GBS positive

Sy nak tanya, kalau kita positive gbs selalunya bila lepas bersalin baby akan ditahan berapa lama ye di ward? First baby smua okay. Second baby ni plk ttbe kne gbs.

1 Trả lời

Bergantung pada situasi semasa. Selalunya bila si ibu tak sempat dapat antibiotic before labor, baby kena tahan wad untuk pantauan. So mommy ada je salah satu tanda bersalin. Terus pergi hospital. Jangan tunggu. Anak saya tak kena tahan wad. Duduk kat nursery biasa.

1mo trước

Aah bersalin 37 weeks sebab dah sampai masa hehe