nyamuk gigit (maybe?)

assalam semua, ada mommy ktsini anak penah kena gigit nyamuk jadi mcmni x?

nyamuk gigit (maybe?)
14 Các câu trả lời

Allah .. kesiannya diaaa .. saya dulu anak sulung kena gigit nyamuk mcm ni . susah hati betul laaaa . biasala time tu first time jadi makk . dia punya risauuuuuuu tu Allah je tahuu😭😭😭

sya kerap sapu bebiku telon, vicks baby, losyen baby & bepanthen.. mmg kena ajin sapu shari 4/5x atau lebih utk cepat lega. sehari dh hilang merah.. 2/3 hari hilang bengkak.

MasyaAllah sian baby kena gigit nyamuk. sama la ngan saya. Ade seketul kecik je kat atas kepala anak saya. ingatkan ape rupanya kena gigit nyamuk.. malam

Baby saya pernah jadi macam ni waktu balik kampung.dia merangkak dekat carpet2.mula-mula ingatkan kena gigit nyamuk.. rupanya pijat

anak sy mcmni aritu seminggu jg baru hilang.. mula2 risau jg sbb makin besar.. lama2 dia oke..

Anak saya bawah mata. Lama jugak dekat seminggu baru hilang kesan merah tu

haa aa kena gigit nyamuk jadi mcm ni sma lah dgn ank sya..saya sapu vicks

anak sy pun sama..habis merah2 klw kena gigit nyamuk. 2 3 jgk baru hlg

🙋 sama dgn baby sy.. kalau kena gigit nyamuk jd mcm ni la.. 😆

pijat tu...nyamuk gigit tak mcm tu...