Kelas Bersalin

Assalam saya nak tanya, sape2 yang bersalin musim PKP ni, sebelum ni memang dah pergi kelas bersalin ke? Saya tak pergi kelas pon dia cakap time PKP ni tade buat kelas. Ummmm perlu tak risau sebab saya dah 32 weeks. Tgk utube pon mcm tade y proper teknik bernafas. Ade tips tak atau mana2 video yang boleh saya tgk?

2 Các câu trả lời

sy xprnah tau ad yg buat kelas brsalin...sbb klu 1st mom, nt Doc & nurse akn ajr cara pernafasan, mnyusu, pnjagaan berpantang...jd xprlu risau...sy belajar pun dri youtube ja

Takpayah risau sgt . Klau bsalin nnti ikut je apa doc suruh .. okay