Darah banyak masa period

Assalam. Saya dah setahun bersalin czer anak pertama. Nak tanya, normal ke darah period lebih banyak dari darah period masa bujang? Saya pernah miscarriage April 2023. Lepas tu bila period, 1 hari tu kena tukar 4 -5 pad. Darah banyak sangat. Ada tak yang macam saya? #pleasehelp #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

darah tu berketul ke or heavy flow?

1y trước

Hari ni baru hari ketiga. Itu la, saya risau juga. Sebelum ni heavy flow sebab miscarriage. Ni tak tahu kenapa masih heavy flow.