Cramp (Kejang) ketika subur (ovulation)

Assalam. Saya ada masalah tiap bulan ketika subur dari anak dara hingga dah jadi isteri orang. Adakah ia normal? Tiap bulan benda sama. Cramp sampai tak boleh berdiri. Bila check doktor katanya normal ? tolong sayaaa

1 Trả lời

Yea normal..sy pun kdg2 sakit sblh kanan @ kiri..tp kalau sis lama dh kawen tp xlekat lg bleh jd xnormal...sbb sy ad endo mmg klu time subur akan sakit...stgh org normal...tp alhmdulillah skng sy dh hamil...

5y trước

Nt check yea sbb klu skit sgt tkut xnormal..klu still bleh buat keja harian normal je..sy pun try hamil 4 thun jgk lepas gugur taun 2015..skng dh 38w..tp jgn risau sgt yea..🤗