Baby aktif gerak ketika hari bekerja

Assalam. Saje nak share. Saya dah 36 weeks 5 days, baby kurang aktif ketika hujung minggu. Tapi bila masuk je hari isnin sehingga jumaat, aktif je dia macam biasa. Terutama waktu kita sedang bekerja menghadap laptop. Saya jadi confuse pulak. Hujung minggu pun dia rehat jugak ke😅 #firsttimemom #ingintahu

1 Trả lời

Haha... ibu banyak berehat kan hari minggu. Memang ada kandungan macam tu, bila kita bekerja, dia aktif. Enjoy the moment