sesak nafas

Assalam nk tnya mommy2 kat dlm ni..ada x pengalaman mcm sy??? Masuk hari ni 3 hari dah ada 1 masa sy sukar untuk bernafas....hingga tangkap sakit tulang belikat badan semua..ya allah sakit ya amat....ngandung kali ni sy btul2 x kuat....alahan amat lah teruk...tolong kwn2 bantu masalah sy ni.....bl dia serang..nk baring x blh..nk duduk x blh..sy terbongkok2 bdn menahan sakit...perut keras tan perut ya allah teramat lah sakit...dan tngkap blh kanan dada hingga ker tulang belakang.....suami urut blkng...agak lama dlm 20mnt br sy reda.knp yer???sy mengandung 11mnggu

1 Trả lời

Mungkin muscle pain., tapi Kalau sesak nafas kena dptkan rawatan dari doktor sebab mungkin symptom pre-eclampsia