Ubat hilangkan selsema semasa mengandung

Assalam nk tnya mommy smua.. klu selsema tgh prngnt sllu mkn apa slain ubt tmbah darah contoh maltofer, obimin etc..? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #firstbaby sy skrg 31w

4 Các câu trả lời

kalau puan nak makan ubat juga saranan saya lebih baik puan bertanya pada yang lebih pakar , pergi ke kk yang terdekat jumpa doc .. sebab kita orang pregnant kan memang tak boleh makan sebarang ubat tanpa arahan dari doc ..

2y trước

yer betul ibu pregnant memang dorang tak bagi ubat pun puan , yelah kita pergi takut ada apa2 kesan pada baby kan ..

wassalam.. Sy x mkn ubat. tp Sy pkai sterimar. ubat sembuh hidung (air garam laut)

2y trước

Beli dkt mne awk ?

sy misi cakap ambil vitamin c..biasa 1 biji,ni ambil 2bj..

2y trước

Vitamin c yg mne tu ? Awk ade gmbr dia tk? Skrg sy cuma mkn ubt maltofer tu je yg tmbh darah tu dgn mkn buah oren

Loratadine