keluar drh cmpur keputihan

assalam, nk tnya lh tdi nk kencing tngok kt seluar dlm ada keluar drh cmpur keputihan. time kencing pun ada drh, bsuh bwh tu still ada drh mcm ada lgi drh akn keluar, menggigil tngok nsib drh x bnyak tpi risau gile dhla first pregnancy. tolong spe ii jwbkn 😭😭

3 Các câu trả lời

sis baru baper weeks? ada rs cramp kuat x? kalau ada bleeding, non stop.. skit ke byk terus gi jumpa doc yer. and bed rest.. awal2 ni fragile. doa yg baik2 yer.

2y trước

dah baper hari? kalo nk detail lg check up. pergi hospital terus.. dorg scan dr bawah. at least kita tahu keadaan baby kan.. sbb bleeding ni mmg buat byk tanda tanya .

Kalau risau sis dah ke klinik dah. Tak sempat nak taip2 kat sini. Bleeding is not normal. Pergi klinik cepat2.

Kalo ada bleeding better p klinik check. Nanti doc akan bg saranan.