keluar drh semasa kencing

time kencing perasan ada something keluar, tngok ada keluar drh mcm drh beku cmtu. itu je keluar, tkde keluar lain dh lepastu. agak ii npe jdi cmni 😭

keluar drh semasa kencing
5 Các câu trả lời

Boleh jadi dua kemungkinan sama ada tanda awal gugur atau darah yang lama bru kluar, kalau ada darah apa2 spotting trus ke klinik or emrgncy hspital doc akan cek lebih detail. saya dua kali gugur dua kali mula kluar darah pink2 je, darah campur lendir, trus ke hspital, tapi masa tu okey lagi, n doc suruh bedrest, lepas balik trus heavy n trus kluar dekat rmh. Allahu, dia punya bnyak darah n nk pitam masa tu + sakit n menangis lagi

Boleh teros ke klinik.. Ad darah keluar walau sikit tetap kene pg klinik untk kepastian.. Jgn bia kan sis..

klau pregnant jgn tgguh g klnik. sye mule² gugur..awlnye setitik je.. lps 2 hari baru bleading bnyk

pregnant berapa bulan?

2y trước

lastscan time 6week 4day sebab ada spotting beeding, alhamdulillah baby ok. cuma tkthu punca bleeding sebab apa time tu

dh g scan ke sis