Alahan muntah

Assalam nk tnya ibu2 kat sini.. siapa yg pernah kna alahan muntah sangat teruk ?😢 dha pgi klinik dpt kan ubat kdang2 ubat tahan muntah tak brapa nk bkesan. Tpi dpt la kurang kan sikit rasa nk muntah.. skaramg ubat dha habis ..alahan tu dtg balik.. smua bnda takleh msuk..air suam biskut buah buahan .. pndek kata smua la tak leh msuk ..😥 ada tak pngalaman ibu2 mcm ni?..mcm mana awk smua atasi ?😭

2 Các câu trả lời

sis makan ja yg masam2.. sy pun sbelum ni mmg teruk la alahan..awal2 tu mmg pening kpala jak.. nk hilangkn mual tu dgn makan yg masam2.. nasi pun xbole makan bnyk.. makan sikit muntah..tp sis still ja makan nnti xda tenaga

2y trước

tak boleh jugak.. sya prnah mkn buah limau yg buat smbal tu ..mkn mcm tu je ..skali muntah jugak sampai pedih dkt dada sbb masam sngat...mkn asamboi pun ada jugak still tak boleh..smua mknan sya da cuba...