BF kurang dan cair

Assalam, nak tanya penduduk sini, macam mana cara nak tambahkn susu badan dan pekatkan..apa milk booster yang berkesan?..anak pertama baru sebulan lebih..sekarang dia macam menolak nyusu badan lebih suka FM..kalau lepas BF mst dia nngis mcm x cukup/puas..

2 Các câu trả lời

Sis ada ig?? Nanti sis try add consultant ni.. sebab dekat highlight ig dia ada bgtw ttg teknik penyusuan yg betul n etc... Bgus tuk kita try pd bby kita.. in shaa Allah susu akn ckup tuk bby bila kita dh tw teknik yg btl...