Obimin

Assalam. Nak tanya betul ke kalau makan obimin dah x perlu makan folic acid? Sebab dalam obimin dah ada folic acid. Nurse cakap mcm tu, x sempat tanya dokter. Mohon pencerahan.

2 Các câu trả lời

Betul la tu, nurse yg cakap kan. Apa nurse cakap sama je dgn doc cakap,jgn ingat nurse level cikai2, kdang dorang lg terer dari doc 😂😂.. klau org yg takda kaitan dgn Perubatan yg cakap baru boleh was-was.. Boleh google cari isi kandungan obimin..cari website yg bertauliah.

Ya betol obimin dh complete utk 4 jenis ubat yg kita mkn sblm ni..xpyh ssh² mkn byk jenis ubat dh