Susu

Assalam nak tanya ada x kat sini ibu² yang xpernah minum susu spanjang pregnancy?? Saya risau anak xdapat nutrisi yang cukup sebab saya jenis yang x suka minum susu??

22 Các câu trả lời

sye pun jenis tak minum susu. mula mengandung baru rajin2 minum, demi anak kononnya 😅 sye minum frisomum gold

Sis boleh makan yogurt buah-buah yang masam tu? Yogurt pun ada calcium, mana tahu tekak boleh terima yogurt 🙂

Minum susu rizqi perisa strawberri. Sya pun x suka minum susu bila minum susu rizqi alhamdulillah.

Saya pun xminum susu.. Tapi saya makan pil calcium obical.. Doc yg suruh beli kat farmasi..

Sy xminum pon sbb mmg dri dlu xminum tpi sy gntikn dgn yg lain byk mkn buah minum air jus

Kena mintak pil kalsium dgn doktor. Kalau kurang kalsium, badan senang cramp2.

Kalau tak suka susu pun, minum lah susu untuk anak, bukan utk diri sendiri.

Saya tak minum susu langsung tapi Alhamdulillah baby okay sihat walafiat

4y trước

Sepupu saya pon sepanjang pregnant tak minum susu langsung. Alhamdulillah sekarang anak dia dah besar 10 bulan.

sy pn xmnum...sbb akn jd muntah pning skit prt 1 hr kalau mnum

Bole mkn obical beli kat farmasi, kalau x mnum susu