Auto Swing Cradle

Assalam n hi semua.. nak tanya ada tak ibu-ibu yang guna auto swing baby cradle ni.. selamat tak penggunaan dia.. selamat utk baby maksud saya.. pasal guna bateri kan.. yang saya tahu auto swing baby rocker tak selamat dan ada jenama- jenama yang tarik balik produk mereka, tapi bukan kerana penggunaan bateri, tetapi krn darjah kecondongan baby ketika dalam sleeper/rocker tu tak selamat utk baby tidur lama. Tu yg tengah research adakah auto swing cradle yg permukaan rata ni selamat utk baby..??

Auto Swing Cradle
1 Trả lời

Kakak sy ade beli yg ni sis...tp anak dia pakai sekejap je sis..last2 nak buaian yg tradisional tu juga...Rasenya ikot bayi..Mak sy kata nk beli kita tgk anak kita mcm mana dlu, kalau dia ok xtdur dlm tu, xpyah beli dlu.. Hee hanya berkongsi ✌