Cirit-birit

Assalam mummy yg ade dlm ne, sy preggy 31w5dy arine kene cirit birit 2x tapi pg ngn tghari je td lepas pada tu mmg perut start sakit mcm angin,baby gerak lain macam pulak dari biasa.. Sape penah kena? Normal ke?

2 Các câu trả lời

Pnh jugak kena ari tu sbb sembelit.. Packge muntah 1 mlm smp ke subuh.. Tp syer slow2 minum tamar coco sikit2 cicah biscuit.. Alhamdulillah pg tu ok.. Bgn2 minum air suam, mkn kurma.. Kena paksa gak nk bg perot xmsok angn

Maybe slh makan kot.. Mkn pisang, kurma, dn air kelapa muda.

5y trước

Mungkin jgk mkn mcm2.. Baby tekejut agaknye 😂