38 Week

Assalam mummies, nk tnya ada x mummies2 d sni yg sma mcm sya da msk 38week tp masi blm ada tanda2 nk bersalin ?? Doakan sya utk di permudahkan urusan bersalin n mlahirkan anak sulung sya n suami due 26 May ni (ada petua ke mummies2).. baby still suka ddk dlm perut x nk kuar awal ? sya doakan mummies2 yg sma mcm sya di permudahkan urusan nnt smga Allah melindungi kita smua ?

38 Week
23 Các câu trả lời

sama 38 weeks 8 days. at last emergency czer sbb baby dah distress

4y trước

baby distress tu jantung dia drop. mcm akak admit almost 3days, bukaan cuma 3 cm jer. Smpai air ketuban dipecahkan n induce pun bukaan x buka juga. So at last doc decide to do emergency czer since baby dah drop jantung dia. Benda nie smua depends on individual, mcm kes akak nie last baby. Abg n kakak baby dah umur 20 thn n 18 thn. Br dpt baby nie.. apa2 pun smua alhamdulillah.