bentuk perut

Assalam hi mommy2,sy nak tanye kalau kandungan 11/12 minggu,masih xnampk lg ke bentuk perut...??

5 Các câu trả lời

Ha’ah masih nampk normal x preggy.. awal sgt lg tu.. masuk 4 bulan dh blh rasa ketulan dlm tu, tp perut still kecik.. awal2 ni perut besar dgn angin je, normal gitu

soalan yang sama selalu tertanya² , kadang terfikir besar lemak ke...sebab badan besar kan...tapi perut macam tuh jugak..

Ye masih tak nampak lagi. Depends juga pada bentuk badan. Kalau badan jenis kurus, memang 7 bulan baru nampak.

Ohhh yeka ...tq yea..ni firstime tu yg bertye pd mommy2 yg berpengalaman..

ya