skincare

Assalam mommy² gojes? sy bru first time nk ad bby. Skrg da 7mggu 5 hari. Skin Muka bila time prgnt nie mulai brubah. Ada x spe² yg alami mcm sy nie & bleh x sggst kan prduk ap yg ok? arap mommy² dpt mmbantu??

24 Các câu trả lời

Try ni sis . Ibu mengandung pon boleh pakai . Tkde merkuri . Bahan organic sahaja . Kalau berkenan whatsapp saye . 0165358722

5y trước

Tq sis ats info🌷sy nk nti sy wsap sis

Sy awal pregnant teruk gak muka & kulit....dah msuk 7bln ke atas dah ok blk...pakai mary kay je dr dulu...

5y trước

Tu la sis. Rmai ckp cm tu. Lma2 akn hlang sndri. Tp sbb sy jnis kusam aje muka mcm nk xnk snyum kta org🤭

sy dri start pregnant memang muka still mcm biase je🤭maybe girl kott dlm prut ni..32weeks 3days

5y trước

Wahhh. Nti klu Girl senang nk hias sna sni. Xsbar! Hihi

Saya pkai product nano white..dulu kusam ja kulit Muka, skrng dh ok..tona pn dh sekata

wsalam..cuci mcm biasa je sis nak pakai product yg bkn2 takut bahaya pulak

5y trước

Tu la. Nk cri yg skincre natural ja

Tq dear.. Congrate jugak for ur first pregnancy.. Jge diri k.. ❤️

saya naik jerawat kat dahi..lps tu kulit kering...kusam..gelap.

5y trước

*Bawang

Sama saya pom..start naik jrwat..hihi..sy 7week 2d..😁😁😁

5y trước

Tq2

Mary kay eurecin and natugee pun okay gak dgrnye

Eucerin.. Highly recommended