Susu Dutch Baby

Assalam mommy sume... Sy nk tanye ape perbezaan susu brand dutch baby rumusan bayi dengan rumusan susulan..?mohon pencerahan mommy2?

2 Các câu trả lời

Klau x salah remusan bayi tu untuk bayi mnum susu tu dri lhir lgi..untuk susu susulan tu untuk bayi yg start nyusu ni dri 6 bln usianya..

5y trước

Mcm dri lhir baby tu susu bdn kita je smpai umur dia 6 bln kita bgi susu formula pulal otu nmenya susu susulan

db rumusan bayi utk baby yg masih fully minum susu sahaja... db rumusan susulan pula sesuai utk baby yg dh start makan makanan pejal...