Normal ke?

Assalam Mommy semua. Sy pregnant twin MCDA now 19weeks dah. Cuma 2 3harini kerap sakit pinggang, perut rasa menyucuk, lenguh2 bdn. kaki belah kanan cekang ya rabbi. Normal ke? Sbb skrg sy dah jadi susah nak dapat posisi tidur yg selesa. tidur ngiring kanan kiri tak kena, cepat mengah betul skrg ni. Mommy2 yg twins sama mcm sy, ada tips apa2 tak?

1 Trả lời

Inn Shaa Allah dipermudahkan. Klu rasa tak tahan sgt, mama kena pergi klinik atau hospital buat check up ye. Takut baby nanti apa2 jadi kita tak tau