sportting di awal kehamilan

assalam mommy semua nk tnye normal keluar darah coklat di awal kehamilan?

16 Các câu trả lời

Sama la.. Sekarang ni sy pregnant 5 minggu.. Ada darah keluar.. Warna coklat² mix pink.. Dok ada bagi fokic acid n daphaston.. Darah masih kuar lagi.. Dah 3 hari.. Selalu nya darah kuar berapa hari ye? Ada effect apa² tak pada baby?

5y trước

sma la sis sya 5w1d 4hari suda spotting juga tpi xtahu la kenapa ni sebb doc ckp dia scan xnmpak lgi patu takut ektopik smoga xda pa2 la kandungan sya cuma mach awal blum nmpak lgiii...smoga tuhan lindungi baby kita smpai bersalin...amen

Kalo darah coklat keluar sket2 tu normal di awl kehamilan.. Sebab kebiasaanya perlekatan placenta pada dinding rahim xbegitu kuat lgi.. Biasa berlaku kalo byk buat aktiviti & long travelling..

5y trước

Nak tanya ni, saya plak macam ni, sekarang kandungan nak masuk 6 minggu. Tetiba semalam kluar darah coklat tak banyak kejap kejap gitu. Kenapa ya? Bimbang juga ni

Normal.. Tapi better gi hospital. Mcm saya 6 hari spotting then jumpa doktor.. Doktor kata normal.. Doktor akn check vaginal.. Nak tgk ade bleeding atau luka

5y trước

Xbahaya pon

Waalaikumussalam. Normal sis. Sy pun macam tu,sehari jelah. Bila cek, jantung baby semua ok. Now Alhamdulillah dah 5 bulan ☺

Haii semua memg mcm tu ke sy pon keluar jgk...mcm keputihan tu ada darah2 sikit...kadang2...sy week 5

Sy ngam2 8 mggu ada spotting.. Terus g kk.. Doc ckp normal.. Terus scan dh nampak h.beat da

Walaupun normal tp better pi check just in case coz body smua org x sma..

saya mula2 dlu mcm tu jgk .. skrg dah 4 bulan dah mgndg ..

Better gi check. Bab sy pernah juga at the end gugur.

Salam..sy pon alami benda yg sama jgk..