Mommy pernah makan obat ni?

Assalam mommy ade ke Yang consume obat ni? Saya nak Beli obimin tapi orang farmasi Tu cakap obat ni lebih bagus Dari obimin, sy Lupe nak tanye dlm ni ade asid folic semua ke, sebab xde tulis dekat kotak die. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

Mommy pernah makan obat ni?
1 Trả lời

Kalau mmg macam dlm gambar ni, content vitamin ni ialah fish oil yg ada dha & epa sis. Folic acid, iron semua tu takde. Skrg minggu ke berapa? Kalau awal pregnancy better beli yg ada folic acid sekali