KUCING MAKLUK ALLAH

Assalam mommies,saya tolong kucing beranak tadi xsampai hati nak biarkan dtg duk depan pintu rumah mintak tolong..1 je sy pk niat nak tolong kita permudahkan urusan dia insha'ALLAH ALLAH permudahkan urusan kita nanti..pk yg baik2- first pregnancy

2 Các câu trả lời

Sm mcm sy mse tu btul btul mlm rye kcing dtg nk beranak dpn umh ni ..sy sbrye fobia skit gan kucing sbb pnah ade kes kena cakar n kcing lmpat atas sy mse tdo 🤣tp sy tumpgkn kcing tu smp ank snk dy pndai jln n bg mkn..sy mtk kucing tu doakn sy sng bsalin n murh rzeki.xlm pastu kcing tu n ank ank dy hilg daa .try cr jg kt area tmn xde..mse tu dh dkt nk beranak.alhamdulillah dpmudahkan.sbb kucing pn mkhluk Allah

5y trước

Alhamdulillah..think positive😉

Btl tuu