Upt test waktu Dpo14 dan dpo15

Assalam mommies..gambar first tu sy test wktu dpo14, dan yg ke2 dpo15..mcm line pudar sgt2..dikira positif ke mcm ni ye? Risau sebab baru gugur awal tahun haritu sbb xsedar pregnant, jd nk take extra precaution. #firsttime_mommy

Upt test waktu Dpo14 dan dpo15
3 Các câu trả lời

positive ni..macam kes saya,dpo 10 dah naik line samar2..masuk dpo 14,makin jelas..now dah 8months preggy💞

2y trước

samar2 cmni jugak ye..tula naik juling biji mata nk tgk..aameen2 harap2 ade rezeki la kali ni..moga urusan bersalin sis nt dilancarkan 🤲

Hi sis, ade update tak awk preggy tak msa ni?

2y trước

sy xpreggy pn time ni..sebulan pas ni sy ade sakit perut terok smpai kne ke hosp..wktu tu 3 bulan lps keguguran. then bulan ke4 sy preggy n skang dh bersalin baru 15 hari..Alhamdulillah🤲

nk tanya Dpo tu apa 😅

2y trước

day past ovulation atau selepas hari subur. sy pakai opk utk monitor waktu subur. selalu sebelum hari ke14 dh period, tp bln ni belum lg, sy test upt hari ke14 n 15 result mcm dlm gambar. xtau pregnant atau false alarm😅