Confius

Assalam mommies² , sye nk tnya kalau pregnant 25 weeks boleh tak prgi tngk wayang . Ade effect pape tak ?

1 Trả lời

Boleh je sis, pergi la asalkan jgn tngok cerita hantu sebab effect terkejut tak elok untuk tumbuhbesaran baby lagi pon kalau tngok cerita yg bnyak terkejut nanti perut jadi senak. Enjoy la sis sebelum deliver sebab nanti baby dah keluar dah tak boleh keluar sane sini 😭😭 kene tunggu baby besar sikit baru bole sebab dia fah kurang meragam

5y trước

Thank you sis