Sakit Tulang Punggung

Assalam mommies semua.. Selamat petang, Nak tanya ade tk sape2 kat sini yang sakit tulang punggung.. Sy skrg dah msuk 4 bulan lebih n bekerja. Now, bila nak baring ke nak duduk terase sakit, sampaikan bila batuk pun terase sakit tu.. ?

1 Trả lời

saya pernh kne sblum ni mse awl2 pregncy. mmg skit sgt2. nk brjalan pun sakit. tdo pun sakit. dudk pun sakit. tpi sya mintk mak sya tolong urut kn slow2. sbb org pregnt xblh suke2 hti urut kn. smoga awk dipermudhkn ye dan cpt okay