Jerawat Badan.

Assalam mommies, kalau mengandung mmg akan tumbuh jerawat bdn ke? Semakin hri semakin byk. Sesiapa pernah mengalami? Tahu cara utk hilangkan jerawat badan?

40 Các câu trả lời

Wslm.. Saya hrtu kat dahi..jerawat pasir.. Malu jer..dah mcm remaja purba.. Last2 hilang bila masuk 4 bln.. 😊😍

5y trước

Ni saya dh masuk 6bulan tpi tk hilang lgi. Dh mcm2 pakai.

Wslm..sama la kita mommies.. before this xpnah ada jerawat kat blakang bdn.. tiba2 naik sikit demi skit..

Aah ingat kita je kena jerawat kat blkg bdn mcmtu. Pelik juga tiba2 bjerawat sjak pregnant😄

Sama juga situasi saya , orang tua2 kate lepas bersal8n nti perlahan2 hilang . . Insyallah . .

Samalah.. sye kt blkg bdan.. msuk trime kedua dah lenyap, hilang tiba2, licin terus.. 🤗🤗

Sma sye sis.. Kt perut kat blkg ade bintik itam2 tu... Mcm jerawat.. Nurse ckp pembawakan

walikumsalam saya pon sama satu badan siap tggl parut lagi skrg pon dy dok naik lagi

Pnah...sya preg 1st pn jerawat kat blakang bdan...yg 2nd ni pn sama, cuma kurg...

Wslm.. Sy pon pnh jgk tumbuh jerawat dkt muka penuh keliling, dkt bdn sikit²

Bergantung sis...sy dlu naik ruam2, tp lpas b’salin slow2 hilang sendiri...