Makin lama hb makin low

Dah 4m makin kurang hb. Down nya rasa. Dari 10 ke 9. Risau keadaan baby je 😣 Zincofer, maltofer dah makan. Nak naikkan mcm mana lagi ye #seriusnanya #firstbaby #pleasehelp

8 Các câu trả lời

mkn buah jambu sis..jus delima pn ok..ubat tambah darah iron tablet yg nurse bagi mkn masa perut kosong lepastu mkn sekali vitamin absorbic..

Kalau mcm sy, kerap mkn sayur bayam dan hati ayam. Klau buah2han, sy mkn jambu batu. Alhamdulillah dgn Izin Allah bcaan hb tak turun dr 12.

Try minum susu r rayyan utk ibu hamil. Ade byk flavor: mocha, latte, butterscotch, berries.. InshaAllah kita ikhtiar

ade minum kafien x sis?? kafien die bantutkan kebanyakan ubat2 tambah darah ni....

makan hati ayam , 1 hari sebelum ambik darah kat klinik ... banyak kan makan buah

mkn hati ayam boleh. kerang, bayam merah, delima, jambu, dragon fruit.

Mkn ikan bilis pon ok

Makan buah delima