susu ibu mengandung

assalam.. mohon pendapat susu apa baik untuk ibu hamil.. klu bole susu yang rendah kandungan gula.. tq..

18 Các câu trả lời

Enfamama. Rasa sedap & kurang gula. Try choc flavoured. 🤗 Berat badan saya naik berganda lepas minum Frisomum.

4y trước

Tak pasti. Tapi boleh try google berapa flavour yang dia ada. 😊

Saya amik hl & dutch lady. Low fat & less sugar. Better than pregnancy milk like anmum

Sy suka marigold HL.. susu tu shj sy boleh telan. Or sy ambik pil kalsium shj

sy mnum HL..nurse pun ckap bgus sb ade asid folic

Sy minum dua jenis. Enfamama choc n susu kotak.

4y trước

Sy suka sbb dia tak manis mcm anmum 😊

Susu HL je sis sbb ad folic acid skli

Saya minum enfamama vanila

Lazz susu kurma kambing

Wildan Premium Mama.

5y trước

Welcome 😊

frisomum sis