susu ibu mengandung

Assalam mommies ... Susu apa ye sesuai untuk ibu hamil ... Yang sedap??..

16 Các câu trả lời

Cuba lah amal herbalife..f1 tu..akk preggy 5org anak semua alahan teruk sampai 7bln...sebelum preggy ank ke 6 ni akk ada amalkn herbalife..suami mcm x caya akk x de alahan kali ke 6 tu..akk sendr pun mcm x caya..betul ke ngandung..so skrg nk msk ank ke 7..akk still ambik herbalife dr sebelum preggy sampai skrg hr 6w..susu lain akk minum duchlady lowfat.

First pregnant minum anmum (sebab fokus acid folik). Seterusnya tukar susu Fernleaf full cream. Anmum mahal & tak cukup sebulan dah habis. Ikut diri nak minum susu brand apa ikut kemampuan sis. Anmum sekarang dah ada low sugar. Waktu first saya consume Anmum alhamdulillah hb saya cantik. Mana2 je ok cuma ikut badan masing2. 😁

Saya dutch lady je minum tu pon jrg².. sedapp.. Anmum pon sedapp blh je msuk tekak.. masalahnya sy ade GDM.. hmm susah nak minum susu ape.. Las² minum milo + susu F&N habis citer😂... Tiap hari makan ubat + cucuk 😬.. Eh.. tershare kisah hidup pulak kat sini😂🤣😬..

Saya minum susu yg sama dgn anak saya minum. Umur anak 3 tahun. Minum susu nestle fearnleaf full cream 😋

Biasa yang saya tahu susu anmum ni banyak gula... Boleh je puan nak consume susu kotak yang fresh milk

sy dah 4M pregnant masih x masuk dgn apa2 susu.. milo sejuk je yg sy blh telan..

Boleh minum susu hl.. Dctr cadangkan 2 cawan sehari.. 😊

saya minum susu kotak HL itu je boleh masuk susu lain muntah2

Nurse dkt kk saya suggestkn dutch lady low fat ..

Saya suka minum susu anmum materna...heee