Klinikkesihatan

Assalam mmy area ampang K.K mana yang servis baik ye tak lalu nak pergi kk dekt dgn umah sbb nurse toxic n layan xsopan . Tq

2 Các câu trả lời

boleh pilih ke sis kk mane? setahu saya kena checkup base alamat tempat tinggal sebab saya penah pergi kk lain, tp diorang minta checkup base tempat tinggal..melainkan pergi klinik swasta la untuk checkup montly..

3y trước

sis tnya apa yg nurse marah sangat? nurse yg inchange saya pun kalau mood tak ok ada yang tak kena,baik pergi pagi atau petang..saya anggap nurse tu memang peel mcmtu..hehe..sepatah dia tanya sepatah saya jawab..last² elok je nurse tu cakap baik²..belum jumpa buku dengan ruas kot..saya malas nak bising² sebab tiap bulan akan menghadap jugak..lain org saya tak tahu la..semoga dipermudahkan..bykkan doa la semoga ditemukan doktor dan nurse yg baik²😊

sthu sy kne ikut alamt tmpt tgl tu sis..kte nk chekup kt kk mmg x leh pilih2 tmpt..diowg akan tgok alamt sis tgl..kcuali swta sis..yg tu bleh plih2..dan stgh tmpt lynn mmg kuang mmuaskan sis..tgok pd tmpt

3y trước

oohh duk langat..area c2 mmg kuang mmuaskan..adk sy duk sne..tp lynn ok la die dpt..mlut misi mmg cm2..lazer skit..x pe sis..sis wt x thu ja..nti allah pmdhkan urusan sis tiap2 bulan nti..insyallah mudahan