Susu Ibu Mengandung

Assalam ..Ibu² Boleh Suggestkan Tak Susu Apa Yang Korang Minum ? Susu Yang Tak Membuatkan Sangkut GDM

4 Các câu trả lời

Saya minum susu kambing karihome mama .. xpasti laa sangkut ke tak gdm, next minum air gula sy sebelum raya nnti .. Tapi rasa susu tuu xmanis ..

1y trước

16 weeks

susu kotak hl pon ok sis, sy sangkut gdm risau nk minum susu tepung,sbb ramai yg ckp susu tepung nii kandungan gula tinggi

saya minum susu wildan

Lazz susu kambing..

1y trước

Try la sis.. lazz susu kambing ni blh elakkn kne gdm n cantikkn hb.. hrp membantu