Aktiviti snorkeling

Assalam ibu2.. Boleh ke buat aktiviti snorkeling? Sekarang preg 6 bulan. #firstmom

2 Các câu trả lời

Sy waktu 6 bulan pun pergi snorkeling kt pulau pangkor. Setahu sy aktiviti snorkeling /swimming bagus utk ibu mengandung. Lagi sarat lg bagus. Cuma bila ke pulau kena hati2 perjalanan boat tu ada hentakan kuat. Haa yg tu yg bahaya.

2y trước

Wauuu😍😍 tq ats kongsian. semoga puan dipermudahkan urusan bersalin xlama lgi

consult dgn doktor dlu. bwh laut pon ade pressure sama dgn naik flight. so before tu boleh consult dgn doktor yg check u.