Pengalaman ibu2 kena covid time pregnant

Assalam ibu2... Ad x sape2 ad pengalaman time mengandung ni positif covid.. Blh share amalkan apa utk cpt sembuh.. Sy demam.. Test td positive.. Huhu

15 Các câu trả lời

saya kne covid waktu awal pregnan..x berani nk Mkn ubat..demam lumur n asam jawa..batuk teruk kumur2 n air garam..kerap kerap...pastu mnum air banyk..kerap mandi n air lemon..

Sy minum air byk2 dan have a good rest. Sy sorang yg positif.. yg lain negatif.. klau demam mkn panadol 500mg (dr bg) dan batuk mkn ubat batuk ivy leaf utk preggy (dr bagi).

Minum air bnyak2, banyak kan berehat, klu teruk sgt pergi CAC berdekatan. Saya baru lepas kena 3 minggu lepas

sepatutnya x yh test buat xthu anggap je demam biasa husb saya covid elok je duduk skli mindset tu

mudahan Allah sembuhkanmu dgn baik tanpa mudarat