Positif ke wlaupun samar2

assalam hye mommies2.. positif ke wlaupun nmpak samar3 mcm tu..baby sy 8month++ ..emerg caeser ,sy dh rancang mkn noriday ..risau plak bila ank blom ckup 2thun dh lekat lg..positif ke mommies..tq

Positif ke wlaupun samar2
6 Các câu trả lời

mcm positif rasanya. samar2 pun tapi tetap positif. takpe puan, Allah nak bagi, kita terima dgn hati terbuka. kalau doc marah ke apa ke, kite diam jelah. nak buat mcm mana. inshaaAllah kalau doc marah pun, paling2 dia nasihat apa patut je. yg penting puan jaga diri, jaga makan, jaga kesihatan. minta suami bantu apa patut sbb baby baru 8 month. saya doakan semoga dipermudahkan utk puan.

4y trước

trima ksih sis..alhamdulillah

nampak mcm positif.. tp puan emergency ceaser seeloknya kena tggu 3 tahun bru elok mengandung, apa pun semoga dipermudahkan urusan puan..

4y trước

td qde klua drah + lendir mcm period

nampak 2line tu sis . 🤗

4y trước

tq sis

Ye positif tu

4y trước

td ade klua drah ngan lendir pstu mcm period

Positiff tuuu

4y trước

nurse tak bising ke klau bukak buku sbb baby slung bru 8month ++ emerg caesar

tahniah sis

4y trước

tq sis