27hari delay

Delay dh bnyak hari , harini baru nampak mcm positif tapi samar2 . Nmpak positif tak mummy daddy , tq 🙂

27hari delay
2 Các câu trả lời

sy xnampak double line pon puan..xpe..kalau period masih xdtg lg,bole repeat upt test.moga2 naik double line yg terang..

4y trước

insya Allah 2hari lg saya repeat

haah..sy nampak ada line kt situ,tp samar sgt,try lg 2 minggu ke guna urine waktu pagi

4y trước

tq sis , mungkin lambat ovulation . sbb saya keguguran bulan 12 baru ni . tkperiod lgsung lepas gugur sampai skrg nie