40 weeks

Assalam, hari ni 40 weeks dah kena admit first baby tanpa suami dapat teman since pkp ni. semoga dapat bersalin secara normal hari ni. minta doa mommie2 semua. Semoga yang tgh menunggu masa juga dipermudahkan urusan.

40 weeks
71 Các câu trả lời

In Shaa Allah, mudah mudahan dipermudahkan urusan dari awal hingga akhir, aamiin. Saya hari tu pun bersalin 41weeks lepas induce time pkp juga. Suami mmg x boleh teman, even untuk azankan anak sekalipun. Fikirkan tak sabar jumpa baby okay? Mesti semangat nak meneran nanti walaupun tanpa suami.😘

4y trước

Terima kasih

Semoga dpermudahkan utk sis..jgn fikir sgt pasal xda org teman, yg pasti suami sis pun risau juga tu...doktor & nurses ada👌🏻ibu2 dkt sini mendoakan sis kuat & baby sihat, dpt blt rumah cpt juga ya🙋🏻‍♀️

sy anak dua. memang sendirian..tanpa husben teman...yg ke 3 nie tak tau lah cm mana nanti..lepas branak kita sendiri cyci bj bmasak..kesian tak..😢

Semoga dipermudahkan segala urusan.. kalau lebih 40 weeks, mmg kena admit terus khh?? saya 39w1d sdhh ni..huhuhu #1stpregnancy

wslm sis,kuatkan semngt,moga Allah permudahkn segala urusan . baby pun tak sabar dah tu nknkeluar jumpa mummy and dady nya .love 🥰

insyaAllah.moga dipermudahkan urusan sis melahirkan baby nnt...& semua ibu2 yg bakal melahirkan bby bln nih..😊😊

Amin, terima kasih semua yg mendoakan. Alhamdulillah selamat melahirkan baby boy saya 🥰

samalah kita..sy pn hari ni kena admit..ckup 40minggu..semoga dipermudahkan urusan kita semua ya

maaf bertanya , kalau tiba time bersalin ? jarum tu nurse tanggal or tak ye ? time dalam labour room

4y trước

nak discharge baru misi buang

smoga dipermudahkan sgala urusan Dan kuat dari segi mental msa pkp ni