38w5days, admit dah sekarangf

Dah admit dah ni . Doakan urusan saya bersalin d permudahkan .AMIINN semoga doa ini bbalik kepada anda semua🫰🏻😇.

6 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan urusan bersalin puan .Doakan saya juga dipermudahkan bersalin juga ya .Harini dah masuk 39w3d tapi baby masih syokk dalam perut ibu dia 😌

semoga dipermudahkan segala nya..Sya pun dah 38week 3hari tpi blm ada tanda2 nak bersalin..semoga Sya pn cpt menyusul sblm due date..

semoga di permudahkan sye 39 week belum ada ape ape tanda bersalin 🥺

Alhamdulillah..semoga urusan bersalin dimudahkan..

moga dipermudahkan urusan puan .aamiin .

mg dpmudahkan segalanya aamiin